Cautare

2587 de rezultate pentru "olaru aurel galati" (3.10 secunde)
Nu mai putin de 30 de persoane sunt actionare la aceasta societate, dar firma este detinuta de fapt de doi indivizi, Aurel si Judy Lungu, care au 85,565%, respectiv 12,878% din actiuni. ... Judy Lungu, Aurel Lungu, Georgiana Herghelegiu si Lucian Radulescu.
- astazi sau maine) si sa o introducem in sedinta de Guvern de miercuri", ne-a declarat Aurel Popescu, presedintele ROMPAN (Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse fainoase). ... "Etichetarea se va face fie direct pe produs, fie pe ambalaj, in functie de preferintele producatorilor", a adaugat Aurel Popescu.
Saledin Agiacai, Andrei Trandafir, Aurel Butnaru si Dumitru Becsenescu au doar cateva zile la dispozitie pentru a incropi un plan de bataie, pe care intentioneaza sa-l prezinte presedintelui Traian Basescu, inainte ca acesta sa promulge legea adoptata zilele trecute de Camera Deputatilor.
Prin urmare, "daca nimeni nu urmareste cum sunt utilizate timbrele, ce rost mai are timbrarea?", se intreaba presedintele Rompan, Aurel Popescu. ... Pe aceasta cale ne-am alinia in domeniul fiscal cu majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, unde TVA-ul la paine nu depaseste 7%, potrivit lui Aurel Popescu.
Desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, ne-a declarat ca pana la strangerea recoltei nu sunt motive de scumpire, unii comercianti din tara s-au grabit deja sa mareasca preturile. ... "Ministerul Agriculturii a comandat o evaluare a culturilor, iar intr-o saptamana se va sti exact situatia acestora", ne-a mai spus Aurel Popescu.
Liderul sindical de la Electroputere SA Craiova, Aurel Bojenoiu, a anuntat ieri ca sindicatul va actiona in instanta patronatul saudit al societatii oltene, compania Al Arrab Contracting Company (ACC), in cazul in care aceasta va face disponibilizari fara consultari cu sindicatul.
Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti asigura managementul si coordonarea operationala a celor doua aeroporturi aflate in zona Capitalei si a fost infiintata prin fuziunea Companiei Nationale "Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti" cu Societatea Nationala "Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu" in februarie 2010.
Domnul AUREL MITRAN a primit acest premiu remarcand cu umor "sunt in aceasta industrie de pe vremea cand Marea Moarta nu era nici macar bolnava". De numele lui Aurel Mitran se leaga artisti ca Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Laura Stoica, Iris, Compact sau Holograf.
Aurel Mitran - directorul Teatrului Excelsior, Mugurel Vrabete de la Holograf, Alexandru Andries, Weinberger, Liviu Zamora - realizator la Radio Romania, actorul Radu Gheorghe si Natalia Guberna, precum si sotia actorului Ion Lucian, fostul director al Teatrul Excelsior. ... "De domnul Aurel Mitran ma leaga o alta poveste.
Bucharest International Air Show la aeroportul Aurel Vlaicu Sambata, 30 iulie, incepand cu ora 9.00, la Aeroportul International Bucuresti - Baneasa Aurel Vlaicu se desfasoara cea de-a opta editie a celui mai mare spectacol aerian din Romania - Bucharest International Air Show (BIAS).
Aurel de 28 de ani, din Bucuresti, suspecti in comiterea unei infractiuni de talharie. ... Aurel, a sustras din buzunar unui barbat de 59 de ani, un telefon mobil, iar pentru a-si asigura scaparea, l-a imbrancit, reusind sa fuga de la fata locului dupa ce autobuzul a oprit intr-o statie.
Tocmai din acest motiv reporterii cotidianului "Monitorul de Galati" le-au cerut deputatilor si senatorilor gaalaateni, e vorba aici de parlamentarii care au vrut saa vorbeascaa, saa declare incaa o dataa, dar nu pentru partid, ci pentru alegaatori, dacaa au faacut sau nu politie politicaa. ... Deputat PSD Aurel Nechita:
Ion Iliescu a simtit ca singura sansa ca partidul sau sa urce in sondaje este ca alianta sa se sparga, iar presedintele sa fie izolat", a declarat simbata presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, Mircea Toader.
In frunte cu prim-vicepresedintele Mircea Toader, acestia s-au prezentat ieri la Biroul Electoral Judetean Galati cu listele de candidati, unde au fost verificate de judecatoarea Liliana Mandroiu. In termen de 48 de ore reprezentantii PDL Galati trebuie sa depuna aceleasi documente si la Judecatorie.
Biroul Electoral Judetean Galati a stabilit un coeficient electoral al judetului prin impartirea numarului total de voturi valabil exprimate la numarul de mandate de senator sau de deputat care revin judetului.
Uniunea PSD+PUR Galati, al carei presedinte este Dan Nica, a fost somata sa indeparteze de pe panourile electorale din municipiu toate afisele a caror dimensiune este mai mare decat cea stabilita de lege. Decizia a fost luata de catre presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Galati, judecatorul Mariana Baban.
Perioada de liniste a fost intrerupta insa de o defectiune aparuta in cadrul Consiliul Judetului Galati. ... Daca facem referire la cele intimplate in Galati in ultimele zile, democratii si liberalii joaca rolul pacalitului, iar conservatorii pe cel al jucatorului "smecher".
Dupa cum se stie, prima actiune in instanta intentata de Prefectura Galati, cu privire la alegerea consilierului judetean Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati, a fost admisa de magistrati.
Pentru ca a invalidat hotarirea de consiliu prin care Dorin Otrocol era ales director general interimar al societatii Drumuri si Poduri Galati, prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a devenit, in opinia liderilor PSD si PC, responsabil pentru deszapezirea arterelor din judet.
Reprezentantii Partidului Noua Generatie filiala Galati intentioneaza sa aduca la sediu mai multe personalitati publice nationale.
google-analytics.com